despre noi

Echipa s-a format în anul 2002 în Câmpina, Prahova, și a pornit ca proiect de familie. În peste 15 ani de activitate, am contribuit la construirea de proiecte durabile și sustenabile, am crescut ca echipă și ne-am creat parteneri de încredere.

CU CE TE PUTEM AJUTA:

  • Consultanță gratuită pentru un acoperiș durabil, de la etapa de planificare a acoperișului, până la aceea de montaj

  • Măsurătoare gratuită pentru acoperiș

  • Întocmirea necesarului detaliat de materiale în acord cu dorințele dumneavoastră

  • Monitorizarea comenzilor și livrărilor

CU CE PRODUSE LUCRĂM:

Noi îți ușurăm bătaia de cap și putem gestiona tot, de la măsurătoare și ofertare, până la execuție și întreținere. În funcție de structura casei și de buget, te ajutăm în alegerea unui tip de învelitoare cât mai eficient și conform dorințelor.

Lucrăm cu materialele alese (dacă le-ai comandat deja) sau ne putem ocupa de orice comenzi de materiale și monitorizarea livrării acestora, după ce le confirmăm împreună.

Pentru acoperiș, suntem distribuitori autorizați ai Siceram, companie cu o vechime de peste 100 de ani in producția cărămizilor și țiglelor ceramice.

ce am realizat până acum

În peste 15 ani de existență, am realizat peste 30 de proiecte de construcție – învelitoare case, construcții case complex rezidențial, tencuieli, ferestre, ornamente, tâmplării, dulgherie – pentru diverși clienți: dezvoltatori imobiliari, autorități publice, beneficiari persoane fizice.

Prima noastră lucrare a fost în orașul București, strada Primăverii (învelitoare țiglă ceramică) echipa fiind formată din 2 membri ai familiei.

Au urmat lucrări complexe în diferite orașe: Câmpina, Câmpulung, Târgoviște, București, Otopeni, Strejnic, Predeal, Chiajna

În timp echipa s-a dezvoltat și a urmat difersificarea activităților astfel încât clientul să beneficieze de toate serviciile. La momentul de față ne mândrim cu o echipă stabilă, tânără și orientată spre satisfacerea celor mai exigente cerințe. Ne recomandă seriozitatea, atenția la detalii și buna comunicare cu clientul.

Onorarea cu promptitudine și corectitudine a termenelor de execuție și a bugetelor alocate fac din echipa noastră un partener serios, capabil de a duce la bun sfârsit proiecte complexe, atât printr-o coordonare riguroasă a lucrărilor cât și prin execuția acestora la un nivel ridicat de calitate.

Contact

office@sabitcom.ro

0752095183